Skip to content Skip to footer

over ons

wie zijn we

KDS-PROJECTS

KDS-PROJECTS ontwikkelt woningen en appartementen en is vooral actief in de regio Scherpenheuvel en Diest.  Wij streven naar de realisatie van in het oog springende projecten die zich situeren in een aangename leefomgeving.

Door zijn jarenlange ervaring in de bouwsector heeft, gedelegeerd bestuurder Karel Deschryver inzicht op de actuele behoeften van de bouwmarkt.

KDS-PROJECTS bezit een netwerk van professionele contacten, zoals architecten en technische experts om de eigen projecten van A tot Z te doorlopen.

Bouwbedrijf DESKA realiseert deze projecten.  Deska is gespecialiseerd in het realiseren van woningen en kleine appartementen.

Tot de voornaamste opdrachtgevers behoren ‘sleutel-op-de-deur’-bedrijven. Daarnaast maken ook steeds meer particuliere klanten dankbaar gebruik van de bouwkundige expertise. Vanaf de inplanting van de woning tot aan de ruwbouw onder dak werkt het bedrijf met eigen vakmensen. Voor de verdere afwerking – waaronder dakwerken, voegwerken, pleisterwerken en chapewerken – beschikt Deska over een netwerk van streng geselecteerde onderaannemers.

Karel Deschryver