Skip to content Skip to footer

Stenen Molen fase 2

Nieuwbouwproject met 6 half open woningen

STENEN MOLEN FASE 2

Het project bestaat uit 6 halfopen eengezinswoningen met 2 woonlagen en een inpandige garage langs de gemeenschappelijke perceelsgrens met de gekoppelde woning.

De kwalitatief hoogstaande woningen richten zich op een breed publiek. Elke woning heeft 3 slaapkamers en een riante leefruimte met groot schuifraam naar de eigen tuin.

ARCHITECTUUR

De laatste moderne 3-gevelwoning die we in verkoop hebben heeft gevels die bestaan uit standaard metselwerk – in gevelsteen Vandersanden Savia gesinteld WF 50 met seifert voeg kleur op kleur met aluminium en houten gevelbekleding.  De combinatie van de baksteen met de aluminium zwarte gevelbekleding past perfect in de hedendaagse architectuur en zorgt voor een modern en uniek design.  Het buitenschrijnwerk in zwart aluminium maakt het geheel af.

LIGGING

Project Stenen Molen fase 2  is gelegen in de Appellaan, een nieuwe woonbuurt op een boogscheut van het gezellige centrum van Scherpenheuvel. De grootwarenhuizen, scholen, cultureel centrum, kledingwinkels en restaurants liggen vlakbij. Met de wagen rijdt u vlot naar Diest, Aarschot en Leuven of neemt u vlakbij de E314.

ENKELE SFEERFOTO’S
IN CIJFERS

lot

grondopp. bebouwing slaapkamers status

22

4a 18 ca halfopen

3

 VERKOCHT

23 4a 23 ca halfopen

3

VERKOCHT

24 4a 29 ca halfopen

3

VERKOCHT

25

4a 35 ca halfopen

3

VERKOCHT

lot

grondopp. bebouwing slaapkamers status
26 4a 40 ca halfopen

3

VERKOCHT

27

4a 46 ca halfopen

3

VERKOCHT

ADRES

Appellaan
3270 Scherpenheuvel

GRONDPLANNEN